Over ons

De website afvallenmeteiwitten.nl is een initiatief van Afslankkliniek Hippro en HealthCoach.
Deze website is bestemd voor iedereen die meer wil weten over het eiwitdieet. Via de website afvallenmeteiwitten.nl proberen wij u zo goed mogelijk te informeren, daar waar wij dat toegevoegde waarde vinden hebben verwijzen wij naar de websites van Afslankkliniek Hippro en HealthCcoach.

Afslankkliniek Hippro / Healthcoach

Ons motto: Verantwoord leven met een gezond gewicht

Wie op een veilige en effectieve manier wilt afvallen kan terecht bij het afslankprogramma van Afslankkliniek Hippro. Ondersteund door een webshop en online begeleiding van HealthCoach Janneke Koeman. 

Eiwit

In 2008 werd in Nederland afslankkliniek Hippro opgericht. Het programma van afslankkliniek Hippro is ontwikkeld vanuit een samenwerking tussen artsen en voedingswetenschappers. Internationale en nationale onderzoeken van vooraanstaande medici en voedingsdeskundigen wijzen uit dat het eiwitdieet één van de beste ontdekkingen in de medische geschiedenis is om patiënten op een gezonde en effectieve manier te laten afvallen. Het dieet kijkt kritisch naar de rol van suiker en insuline bij overgewicht. Enkel op basis van mond tot mond reclame groeide Hippro binnen een jaar na de oprichting van 6 klanten naar 3 vestigingen.

Healtcoach.nl

Janneke Koeman biedt persoonlijke ondersteuning bij het eiwitdieet via de website www.healthcoach.nl. Haar visie over afvallen is gericht op de drie pijlers voeding, psyche en beweging. Janneke Koeman voltooide de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek en vulde deze aan met de post HBO opleiding Diabetes en de cursus Psychische Begeleiding bij Overgewicht. Na jaren ervaring op te hebben gedaan op het gebied van sportvoeding en diëtetiek is ze zich gaan specialiseren in het eiwitdieet. Haar consulten worden bij een doorverwijzing van een (huis)arts altijd vergoed door de zorgverzekeraar.

Hipprodieet

Het eiwitdieet heeft het imago van het dieet met maaltijdvervangende poeders. Hippro biedt echter uitgebreide weekmenu’s met producten zoals toast, pasta, aardappelpuree en snacks. De producten in de Hippro webshop zijn het resultaat van meer dan 30 jaar ervaring en onderzoek. Voor online ondersteuning bij het Hipprodieet kunnen klanten terecht op de site HealtCoach.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om begeleiding te krijgen in de Hippro afslankklinieken. Hippro heeft afslankklinieken in de plaatsen Hippolytushoef, Amsterdam en Heiloo.

Kijk voor meer informatie op: www.hippro.nl en www.healthcoach.nl